SUOMEN KATTAVIN HYVINVOINTISOVELLUS

Henkilökohtaista valmennusta, tavoitteen päätät sinä!

Yksilöllistä valmennusta salille, kotiin, keittiöön tai elämäntapamuutokseen. Sinä päätät tavoitteen ja me autamme toteuttamaan sen – siellä ja silloin, kun sinulle sopii. Kaikki kätevästi yhdessä sovelluksessa. 

Smartum etu -50%!

Hyödynnä hyvinvointietusi ja hanki FitPeak-sovellus puoleen hintaan!

Katso video

Hyödynnä hyvinvointietusi - FitPeak käyttöösi -50%!

Valitse alta sopiva jäsenyys ja osta se verkkokaupastamme Smartum liikuntaedulla. Saat sovelluksen käyttöösi  50% alennuksella.   Liikuntaeduilla ostetut edut ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Jäsenyys ei uusiudu, eikä jäsenyyksiin kuulu ilmaista kokeilujaksoa. 

3 kk jäsenyys

4,99€/kk
14
99 3 kk
  • norm. 29,97€

12 kk jäsenyys

3,75€/kk
45
00 12 kk
  • norm. 89,99€
EDULLISIN

6 kk jäsenyys

4,99€/kk
29
97 6 kk
  • norm. 59,94€

Henkilökohtaista valmennusta alk. 3,75€/kk

Kaikki ominaisuudet yhdessä sovelluksessa

Treenit

FitPeak rakentaa yksilöllisesti suunnitellun treenivalmennuksen kaikkiin tavotteisiin paikasta ja ajasta riippumatta. Kaikki valmennukset on suunnitellut pitkäaikainen personal trainer. Treenien haastavuus kasvaa jokaisella kerralla oman kehityksesi mukaan, joten saat tuloksia ja treeni ei junnaa paikallaan.

Treenaa ammatitasoisilla valmennusohjelmilla, jotka ovat suunniteltu erikseen kullekin eri fitness- ja kehonrakennuskisojen tavoitteiden mukaisesti. Sinulle täysin räätälöity valmennus vie sinut lähemmäs kisalavoja.

Kaikki treenit voi tehdä video-ohjauksella, jotta varmistat aina turvallisen ja oikeaoppisen tekemisen. Sormi ei mene suuhun myöskään painojen valinnassa, sillä, FitPeak ohjaa oikeiden painojen löytämisessä.

Valitse treenisi liikkeet 700 liikkeen valikoimasta tai luo lisäksi omia liikkeitä. Saat suunnittelusi tueksi kattavan määrän säätömahdollisuuksia. Voit muokata mm. sarja-, toisto- ja painomääriä, liikepalautuksia, sarjapalautuksia ja tehostaa treeniä useilla eri erikoistekniikoilla. Voit myös antaa sovelluksen huolehtia nousujohteisuudesta luomissasi treeneissä.

Seuraa painoasi tai muiden mittojesi kehitystä reaaliaikaisesti.

Käytössäsi on sovelluksen kattavat raportointityökalut. Raportit pitävät sinut ajan tasalla sekä ruokailujesi että treeniesi suhteen. Pääset seuraamaan kehitystäsi viikko-, kuukausi- ja vuositasolla.

Ansaitset pisteitä käyttämällä sovellusta. Pisteillä avaat uusia tasoja ja saat palkintona käyttöösi uusia treeniohjelmia.

Jaa edistymisesi tai yhteenvetoja tekemistäsi treeneistä sosiaalisessa mediassa.

Ravinto

Käytössäsi on laaja valmiiden reseptien valikoima, joista jokainen muokkaantuu yksilöllisesti juuri sinulle tukemaan tavoitettasi. Voit muuttaa reseptien annoskokoa ja tehdä ruokaa kerralla useammalla päivälle tai isommalle porukalle. Pääset  helposti muokkaamaan tai korvaamaan reseptien raaka-aineita jääkaappisi sisällön mukaisesti.

Kirjaa ateriat tai omat lempireseptisi sovellukseen, näet yhdellä vilkaisulla reseptisi kalori- ja makrojakauman. Me kerromme sinulle tavoitettasi tukevan annoskoon ja onnistut varmasti.

Syö sinulle maistuvaa ruokaa! FitPeak muuttaa tekoälyn avulla omat reseptisi ja ateriasi raaka-ainemäärät tavoitteitasi tukeviksi ja syöt jokaisen aterian täydellisillä kalori- ja makromäärillä. Tämän helpommaksi ei oikein syöminen voi tulla!

Tarvitsemasi kalorimäärä riippuu siitä, miten aktiivinen olet. FitPeak säätää aterioiden kalori- ja makromäärät jokaiselle aterialle yksilöllisesti juuri sinulle. Halutessasi voit muuttaa manuaalisesti kalori- ja makrotavoitteitasi.

Lisää valmiit reseptit ja muut tarvitsemasi tuotteet napin painalluksella kauppalistalle ja keittiössäsi on aina oikeat raaka-aineet. Jaa valmis kauppalista kätevästi sovelluksesta suoraan muille perheenjäsenille ja säästät aikaa