Suomalainen innovaatio luo treenin ja ravinnon uuden aikakauden​

FitPeak yhdistää treenaamisen, terveellisen ruokavalion ja yksilöllisen valmentamisen tavalla, jota liikuntamaailma ei ole ennen nähnyt.

Tekoälyyn perustuva hyvinvointisovellus tutustuu käyttäjäänsä ja antaa kehitykseen reagoivaa, nousujohteista valmennusta. Aiemmin vastaavaan palvelua sai vain palkkaamalla pitkäaikaisen personal trainerin! Tavoitteiden saavuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

Sovellus, jota et saa muualta!

FitPeak mullistaa käsityksesi treeni- ja ravintovalmennuksesta. Koneoppimiseen ja matemaattiseen mallinnukseen perustuva sovellus kulkee mukanasi 24/7 huomioiden jokaisen aterian, treenitoiston ja tavoitteen.

Treeniohjelmien progressio – eli nousujohteisuus – muokkautuu räätälöidysti sen mukaan, miten treenit kehittyvät. 700 liikkeen videopankki varmistaa turvallisen harjoittelun ja reaaliaikainen seuranta pitää motivaation korkealla.

Sovelluksen ravintoapuri muovaa päivän reseptit päivittäisen aktiivisuutesi perusteella. FitPeak on enemmän kuin kalorilaskuri; se varmistaa, että saat herkullisista resepteistä tarvitsemasi ravintoaineet, juuri oikeassa suhteessa. Lataa ja kokeile ilmaiseksi. Et tule pettymään.

laaja valikoima treenejä

Treenit jotka muokkautuvat juuri sinulle

FitPeak syntyi intohimosta fiksumpaan valmentamiseen. Liian monesta online-valmennuksesta on yksilöllisyys kaukana: esim. 50- ja 70-kiloisen ruokavalio ei voi näyttää samalta. Halusimme tarjota fiksumman vaihtoehdon.

Kehitystyömme tuloksena syntyi kattava valikoima valmennuksia erilaisiin tilanteisiin ja tavoitteisiin. Yksilöllisyyden kruunaa älykäs sovellus, joka muovaa ohjelmia valmennettavan kehityksen perusteella.

Halusitpa pudottaa painoa, kasvattaa massaa, löytää tasapainoisen ruokavalion tai täsmäliikkeitä hauikselle, löydät valikoimastamme sinulle sopivan ohjelman.

 

Tue treenejä ruokavaliolla

Tavoitteeseesi sopivat ravinto-ohjelmat

FitPeak mullistaa käsityksesi ruokavaliomuutoksesta! Ravinto-ohjelmamme notkuvat maukkaita reseptejä, jotka muuttuvat reaaliaikaisesti kulutuksesi ja aterioidesi mukaan. Treenaajankin ruokavalio voi olla herkullinen – ei pelkkää kanaa ja riisiä! FitPeak laskee sinulle sopivat annoskoot, kalorit ja makrojakaumat varmistaen, että onnistut.

Kasvot FitPeakin takana

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisenä FitPeakin eduista ja uutuuksista.

*Antamalla sähköpostiosoitteeni hyväksyn ja vastaanotan FitPeak.fi uutiskirjeen

Copyright © 2020 – Fitzter Oy | All rights reserved