Syö oikein, saavuta tavoitteesi

Tekoälyllä varustettu ravintovalmentaja rakentaa tavoitteesi mukaiset ravinto-ohjelmat jokaiselle päivälle ja jokaiselle aterialle.

Treenivalmennukset ja niitä tukevat ravinto-ohjelmat alkaen 3,75€/kk. Kokeile FitPeak-sovellusta ilmaiseksi.

Ravinto-ohjelmia kaikkiin tarpeisiin

Proteiinipitoinen arkeen

Vegaanisia makuja maailmalta

Itämaiset
maut

Vegaanista ja maistuvaa

Terveellistä nopeasti

Enemmän kuin VHH

Kotiruokaa terveellisesti

Näin FitPeak toimii

Treeni- ja ravintovalmennukset räätälöidään aina yksilöllisesti sinulle tavoitteidesi ja taustatietojesi perusteella. Katso ohjevideoista, kuinka helppoa käytön aloittaminen on.

Katso video
Katso video
Katso video

Tue treenejä ruokavaliolla

Treenaajankin ruokavalio voi olla herkullinen – ei pelkkää kanaa ja riisiä! Sama malli ei sovi kaikille. Siksi FitPeak laskee sinulle sopivat ja tavoitettasi tukevat annoskoot, kalorit ja makrojakaumat varmistaen, että onnistut. Ravinto-ohjelmamme notkuvat maukkaita reseptejä, jotka muuttuvat reaaliaikaisesti kulutuksesi ja syömiesi aterioiden mukaan.

Säädämme napin painalluksella myös omat reseptisi vastaamaan kunkin päivän makro- ja kaloritavotteitasi. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, me teemme laskemisen puolestasi!

Kaikki ominaisuudet yhdessä sovelluksessa

Treenit

FitPeak rakentaa yksilöllisesti suunnitellun treenivalmennuksen kaikkiin tavotteisiin paikasta ja ajasta riippumatta. Kaikki valmennukset on suunnitellut pitkäaikainen personal trainer. Treenien haastavuus kasvaa jokaisella kerralla oman kehityksesi mukaan, joten saat tuloksia ja treeni ei junnaa paikallaan.

Treenaa ammatitasoisilla valmennusohjelmilla, jotka ovat suunniteltu erikseen kullekin eri fitness- ja kehonrakennuskisojen tavoitteiden mukaisesti. Sinulle täysin räätälöity valmennus vie sinut lähemmäs kisalavoja.

Kaikki treenit voi tehdä video-ohjauksella, jotta varmistat aina turvallisen ja oikeaoppisen tekemisen. Sormi ei mene suuhun myöskään painojen valinnassa, sillä, FitPeak ohjaa oikeiden painojen löytämisessä.

Valitse treenisi liikkeet 700 liikkeen valikoimasta tai luo lisäksi omia liikkeitä. Saat suunnittelusi tueksi kattavan määrän säätömahdollisuuksia. Voit muokata mm. sarja-, toisto- ja painomääriä, liikepalautuksia, sarjapalautuksia ja tehostaa treeniä useilla eri erikoistekniikoilla. Voit myös antaa sovelluksen huolehtia nousujohteisuudesta luomissasi treeneissä.

Seuraa painoasi tai muiden mittojesi kehitystä reaaliaikaisesti.

Käytössäsi on sovelluksen kattavat raportointityökalut. Raportit pitävät sinut ajan tasalla sekä ruokailujesi että treeniesi suhteen. Pääset seuraamaan kehitystäsi viikko-, kuukausi- ja vuositasolla.

Ansaitset pisteitä käyttämällä sovellusta. Pisteillä avaat uusia tasoja ja saat palkintona käyttöösi uusia treeniohjelmia.

Jaa edistymisesi tai yhteenvetoja tekemistäsi treeneistä sosiaalisessa mediassa.

Ravinto

Käytössäsi on laaja valmiiden reseptien valikoima, joista jokainen muokkaantuu yksilöllisesti juuri sinulle tukemaan tavoitettasi. Voit muuttaa reseptien annoskokoa ja tehdä ruokaa kerralla useammalla päivälle tai isommalle porukalle. Pääset  helposti muokkaamaan tai korvaamaan reseptien raaka-aineita jääkaappisi sisällön mukaisesti.

Kirjaa ateriat tai omat lempireseptisi sovellukseen, näet yhdellä vilkaisulla reseptisi kalori- ja makrojakauman. Me kerromme sinulle tavoitettasi tukevan annoskoon ja onnistut varmasti.

Syö sinulle maistuvaa ruokaa! FitPeak muuttaa tekoälyn avulla omat reseptisi ja ateriasi raaka-ainemäärät tavoitteitasi tukeviksi ja syöt jokaisen aterian täydellisillä kalori- ja makromäärillä. Tämän helpommaksi ei oikein syöminen voi tulla!

Tarvitsemasi kalorimäärä riippuu siitä, miten aktiivinen olet. Fitster säätää aterioiden kalori- ja makromäärät jokaiselle aterialle yksilöllisesti juuri sinulle. Halutessasi voit muuttaa manuaalisesti kalori- ja makrotavoitteitasi.

Lisää valmiit reseptit ja muut tarvitsemasi tuotteet napin painalluksella kauppalistalle ja keittiössäsi on aina oikeat raaka-aineet. Jaa valmis kauppalista kätevästi sovelluksesta suoraan muille perheenjäsenille ja säästät aikaa

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisenä FitPeakin eduista ja uutuuksista.

*Antamalla sähköpostiosoitteeni hyväksyn ja vastaanotan FitPeak.fi uutiskirjeen

Copyright © 2020 – Fitzter Oy | All rights reserved