FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Sovelluksen käyttö

Saanko ohjelmat pysyvästi käyttööni?
Kaikki käyttöösi ottamat treeni- ja ruokaohjelmat ovat käytössäsi niin kauan, kun sinulla on voimassa oleva jäsenyys.

Miten sovellus oppii minusta?
FitPeak oppii sinusta sekä ruuan että treenien osalta ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Treenit muokkaantuvat juuri sinun kunto- ja voimatasojesi mukaan oppien jokaisesta treenistä, jotka sovelluksella suoritat. Kalori- ja makrotavoitteesi muuttuvat liikunnan ja tavoitteidesi  mukaan päivittäin. Yksilöllistä ohjausta juuri sinulle!

Etkö tiedä, mikä ruoka- tai treeniohjelma sopisi sinulle?
Ei hätää, sillä jokainen ruoka- ja treenivalmennus on yksilöllisesti suunniteltu. Tarjoamme jokaiselle käyttäjälle sopivat valmennukset juuri heidän tavoitteidensa, arkensa ja kuntoilutaustansa huomioon ottaen.

Millä laitteilla voin käyttää sovellusta?
Sovellus on tällä hetkellä saatavilla iPhone- ja Android-puhelimille. Android-puhelimessa pitää olla asennettuna Google Play Store ja Android 9.0 tai uudempi versio. iPhone-puhelimessa pitää olla asennettuna iOS 14.0 tai uudempi versio. Tällä hetkellä sovellus ei ole saatavilla tableteille tai muille alustoille.

Voinko aloittaa sovelluksen käytön vaikka minulla ei ole sali- tai urheilukokemusta?
Voit! FitPeak sopii kaikentasoisille kuntoilijoille ja urheiluharrastuksen vasta aloittaville. Autamme sinut alkuun ja ohjaamme sinua matkasi aikana kohti tervellisempää arkea.

Mitä teen, jos minulla on ongelmia sovelluksen kanssa?
Kerrothan meille, jos törmäät mihin tahansa ongelmaan sovelluksen kanssa. Näin voimme korjata asian ja tehdä käyttökokemuksestasi parhaan mahdollisen. Voit lähettää sovellusta koskevat ongelmat sähköpostilla osoitteeseen info@fitpeakapp.com.

JÄSENYYDET

Miksi minun pitää valita vuosi- tai kuukausijäsenyys ennen ilmaisjakson alkamista?
Jäsenyyden valitseminen heti, samoin kuin kuntosaleilla, helpottaa siirtymistä jäsenyyteen ilman erillistä keskeytystä, mikäli päätät jatkaa FitPeakin käyttöä kokeilujakson jälkeen.

Voinko kokeilla sovellusta turvallisesti veloituksetta?
Etkö tiedä haluatko sitoutua jäsenyyteen heti? Se on täysin ymmärrettävää ja siksi tarjoamme riskittömän 14 päivän kokeilujakson. Tiedämme, että tämä on tärkeä päätös, joten haluamme antaa sinulle aikaa tutkia ja tutustua sovellukseen ennen päätöstä.

Milloin maksan jäsenyyteni?
Mikäli otat sovelluksen käyttöösi ensimmäisen kerran, niin saat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Ensimmäinen veloitus tapahtuu vasta 14 päivän kokeilujakson jälkeen. Mikäli jatkat sovelluksen käyttöä kokeilujakson jälkeen, niin uusi veloitus lähtee aina kuukausi- tai vuosijäsenyytesi päätyttyä. FitPeak-verkkokaupasta ostettuihin jäsenyyksiin ei sisälly kokeilujaksoa.

JÄSENYYDET - Google Play Store

Maksukorttiongelmat
Jos Play Store ei hyväksy maksukorttiasi, kokeile toista korttia tai muuta maksutapaa. Kortillasi saattaa myös olla verkko-ostorajoituksia, ole tarvittaessa yhteydessä kortin myöntäneeseen tahoon näiden muokkaamiseksi. Voit myös ostaa sovelluksen suoraan verkkokaupastamme.

Jäsenyyden peruminen
Voit perua jäsenyytesi koska haluat Play Storen tilaustenhallinnassa osoitteessa
https://play.google.com/store/account/subscriptions?package=fi.Fitster.Fitster

Siirtyminen kuukausijäsenyydestä vuosijäsenyyteen
Peruuta nykyinen kuukausijäsenyytesi Play Storen tilaustenhallinnan kautta. Kun nykyinen jäsenyytesi on päättynyt, FitPeak-sovellus pyytää sinua aloittamaan uuden jäsenyyden. Valitse tällöin vuosijäsenyys ja saat käyttöösi kaikki vuosijäsenen edut.

JäsenyydeT - Apple App Store

Maksukorttiongelmat
Jos App Store ei hyväksy maksukorttiasi, kokeile toista korttia tai muuta maksutapaa. Kortillasi saattaa myös olla verkko-ostorajoituksia, ole tarvittaessa yhteydessä kortin myöntäneeseen tahoon näiden muokkaamiseksi. Voit myös ostaa sovelluksen suoraan verkkokaupastamme.

Jäsenyyden peruminen
Voit perua jäsenyytesi koska haluat App Storen tilaustenhallinnassa osoitteessa
https://apps.apple.com/account/subscriptions

Siirtyminen kuukausijäsenyydestä vuosijäsenyyteen
Valitse FitPeak-sovelluksen profiilivälilehdeltä asetukset ja sieltä tilaukseni. Pääset tilaussivulle, josta voit aloittaa vuosijäsenyyden. Saat kaikki vuosijäsenyyden edut heti käyttöösi ja jo ostamasi kuukausijäsenyys lisätään vuosijäsenyyden kestoon.

JÄSENYYDET - FitPEak-Verkkokauppa

Jäsenyyden uusiminen
FitPeak-verkkokaupasta ostetut jäsenyydet eivät uusiudu automaattisesti. Kun jäsenyytesi on päättynyt, voit ostaa lisäaikaa joko verkkokaupastamme tai suoraan FitPeak-sovelluksesta.

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisenä FitPeakin eduista ja uutuuksista.

*Antamalla sähköpostiosoitteeni hyväksyn ja vastaanotan FitPeak.fi uutiskirjeen

Copyright © 2020 – Fitzter Oy | All rights reserved