Treenaa rajattomasti - missä ja milloin haluat

Henkilökohtainen treenivalmennus, joka rakentuu yksilöllisesti kuntotasosi, motivaatiosi ja tavoitteidesi mukaan. Valmennus kehittyy edistymisesi mukaan jokaiselle treenikerralle.

Valmennukset alkaen 3,75€/kk. Kokeile FitPeak-sovellusta ilmaiseksi.

Treenejä kaikkiin tarpeisiin

Fitness

Voima

Kiinteytys

Massa

Liikkuvuus

HIIT

Kehonhuolto

Pikatreenit

Cardio

Tabata

Ilman välineitä

Kehonmuokkaus

Näin treenaat tehokkaasti FitPeakillä

Treeni- ja ravintovalmennukset räätälöidään aina yksilöllisesti sinulle tavoitteidesi ja taustatietojesi perusteella. Katso ohjevideoista, kuinka helppoa käytön aloittaminen on.

Katso video
Katso video
Katso video
Katso video

Vahvistu, voimistu, kehity

Yksilöllisesti sinulle muokkautuvat treenivalmennukset, jotka haastavat sinut kokeilemaan rajojasi!  FitPeak varmistaa, että treenin haastavuus kasvaa jokaisella kerralla oman kehityksesi mukaan – vahvistut ja pääset ylittämään itsesi.

Toistot, suoritusaika ja liikkeiden painot muuttuvat jokaiselle treenikerralle ja kehityt parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaikki ominaisuudet yhdessä sovelluksessa

Treenit

FitPeak rakentaa yksilöllisesti suunnitellun treenivalmennuksen kaikkiin tavotteisiin paikasta ja ajasta riippumatta. Kaikki valmennukset on suunnitellut pitkäaikainen personal trainer. Treenien haastavuus kasvaa jokaisella kerralla oman kehityksesi mukaan, joten saat tuloksia ja treeni ei junnaa paikallaan.

Treenaa ammatitasoisilla valmennusohjelmilla, jotka ovat suunniteltu erikseen kullekin eri fitness- ja kehonrakennuskisojen tavoitteiden mukaisesti. Sinulle täysin räätälöity valmennus vie sinut lähemmäs kisalavoja.

Kaikki treenit voi tehdä video-ohjauksella, jotta varmistat aina turvallisen ja oikeaoppisen tekemisen. Sormi ei mene suuhun myöskään painojen valinnassa, sillä, FitPeak ohjaa oikeiden painojen löytämisessä.

Valitse treenisi liikkeet 700 liikkeen valikoimasta tai luo lisäksi omia liikkeitä. Saat suunnittelusi tueksi kattavan määrän säätömahdollisuuksia. Voit muokata mm. sarja-, toisto- ja painomääriä, liikepalautuksia, sarjapalautuksia ja tehostaa treeniä useilla eri erikoistekniikoilla. Voit myös antaa sovelluksen huolehtia nousujohteisuudesta luomissasi treeneissä.

Seuraa painoasi tai muiden mittojesi kehitystä reaaliaikaisesti.

Käytössäsi on sovelluksen kattavat raportointityökalut. Raportit pitävät sinut ajan tasalla sekä ruokailujesi että treeniesi suhteen. Pääset seuraamaan kehitystäsi viikko-, kuukausi- ja vuositasolla.

Ansaitset pisteitä käyttämällä sovellusta. Pisteillä avaat uusia tasoja ja saat palkintona käyttöösi uusia treeniohjelmia.

Jaa edistymisesi tai yhteenvetoja tekemistäsi treeneistä sosiaalisessa mediassa.

Ravinto

Käytössäsi on laaja valmiiden reseptien valikoima, joista jokainen muokkaantuu yksilöllisesti juuri sinulle tukemaan tavoitettasi. Voit muuttaa reseptien annoskokoa ja tehdä ruokaa kerralla useammalla päivälle tai isommalle porukalle. Pääset  helposti muokkaamaan tai korvaamaan reseptien raaka-aineita jääkaappisi sisällön mukaisesti.

Kirjaa ateriat tai omat lempireseptisi sovellukseen, näet yhdellä vilkaisulla reseptisi kalori- ja makrojakauman. Me kerromme sinulle tavoitettasi tukevan annoskoon ja onnistut varmasti.

Syö sinulle maistuvaa ruokaa! FitPeak muuttaa tekoälyn avulla omat reseptisi ja ateriasi raaka-ainemäärät tavoitteitasi tukeviksi ja syöt jokaisen aterian täydellisillä kalori- ja makromäärillä. Tämän helpommaksi ei oikein syöminen voi tulla!

Tarvitsemasi kalorimäärä riippuu siitä, miten aktiivinen olet. FitPeak säätää aterioiden kalori- ja makromäärät jokaiselle aterialle yksilöllisesti juuri sinulle. Halutessasi voit muuttaa manuaalisesti kalori- ja makrotavoitteitasi.

Lisää valmiit reseptit ja muut tarvitsemasi tuotteet napin painalluksella kauppalistalle ja keittiössäsi on aina oikeat raaka-aineet. Jaa valmis kauppalista kätevästi sovelluksesta suoraan muille perheenjäsenille ja säästät aikaa

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisenä FitPeakin eduista ja uutuuksista.

*Antamalla sähköpostiosoitteeni hyväksyn ja vastaanotan FitPeak.fi uutiskirjeen

Copyright © 2020 – Fitzter Oy | All rights reserved