Tiedote 15.3.2021

Koronakriisi antoi intohimoiselle treenaajalle mahdollisuuden toteuttaa unelmansa.

Fitster on uusi, suomalainen hyvinvointisovellus, jollaista liikunta-ala ei ole ennen nähnyt. Tekoälyyn perustuva sovellus tutustuu käyttäjäänsä ja antaa treeneihin ja ruokailuihin reaaliaikaisesti reagoivaa, nousujohteista valmennusta. Aiemmin samaan palveluun tarvittiin pitkäaikainen personal trainer.

Fitzter Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Kaisa Mäkelä sai idean älykkäästä taskuvalmentajasta ihmetellessään, miten vähän alalla hyödynnetään nykyaikaista huipputeknologiaa. Kun aikaa vapautui korona-ajan lomautuksen myötä, päätti Mäkelä hankkia ympärilleen ammattilaistiimin, joka päivittää suomalaisten treenit ja ruokavaliot uudelle vuosikymmenelle.

“Uuden luominen vaatii työtä, mutta kun kädenjälkensä näkee valmiina, ei vaihtaisi päivääkään. Kun löydät ympärillesi oikeat ihmiset ja asenne on kohdillaan, kaikki on mahdollista.”

Yli 100 treeniohjelmaa, lähes 200 reseptiä ja reaaliaikaiset laskurit

Fitster-sovelluksessa on yli 100 eri tavoitteisiin sopivaa treeni- ja ravinto-ohjelmaa, joista jokainen löytää itselleen tavan tukea omaa hyvinvointiaan. Sovelluksen vinkit päivittyvät reaaliajassa sen mukaan, miten syöt ja liikut – henkilökohtainen valmentaja on siis koko ajan tukenasi ja ohjaa oikeaan suuntaan.

”Korona-aika on ollut ollut monille raskasta aikaa, kun harrastukset ovat jääneet vähemmälle ja sosiaaliset tilanteet ovat olleet minimissä. Vannoutuneena salikävijänä on ollut haastavaa, kun salit ovat ajoittain olleet kiinni. On kuitenkin ollut hieno huomata, että kotitreeneissäkin pääsee haastamaan itseään ja saamaan arkeen lisää energiaa.” kertoo Fitsterin toimitusjohtaja Kaisa Mäkelä

Fitster lahjoittaa kotitreenit kaikille suomalaisille

Fitster tarjoaa kuukauden ilmaisen sovelluksen käytön kaikille suomalaisille, jotta iloa ja virtaa riittäisi kaikilla poikkeusoloista huolimatta. Ilmaisen sovelluksen pääsee lataamaan osoitteesta fitster.fi/hyvinvoivasuomi.

Koronakriisi antoi intohimoiselle treenaajalle mahdollisuuden toteuttaa unelmansa.

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisenä FitPeakin eduista ja uutuuksista.

*Antamalla sähköpostiosoitteeni hyväksyn ja vastaanotan FitPeak.fi uutiskirjeen

Copyright © 2020 – Fitzter Oy | All rights reserved