Tietosuojakäytäntö

FitPeak tietosuojakäytäntö

FitPeak arvostaa yksityisyyttäsi ja pyrkii tarjoamaan tietoturvallisen käyttökokemuksen asiakkailleen. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, mitä tietoja keräämme sinusta, kun käytät tuotteitamme ja palveluitamme ja kuinka käsittelemme tätä tietoa. Kerromme myös, mistä voit saada lisää tietoa tietojesi käsittelystä ja mitä oikeuksia sinulla on sinusta kerättyihin tietoihin liittyen. Tässä tekstissä viittaamme termillä FitPeak Fitzter Oy:hyn.

LYHYESTI FITPEAKIN PALVELUIDEN KÄYTÖSTÄ

Kun käytät FitPeakin palveluita, saatamme kerätä sinusta henkilötietoja. Näitä tietoja käytetään vain palvelun tarjoamiseen eikä mihinkään muuhun tarkoitukseen. FitPeak ei myy tietoja kenellekään tai välitä tietoja edelleen paitsi silloin, kun pakottava lainsäädäntö niin edellyttää. Voimme käyttää osaa antamistasi tiedoista palvelujemme parantamiseen ja kehittämiseen, mutta tällöin tietojasi hyödynnetään täysin anonyymissa muodossa ja tiedoista on poistettu kaikki henkilötunnisteet. Tekoälyalgoritmimme hyödyntävät aiemmin syöttämiäsi tietoja henkilökohtaisten suositusten antamiseen. Treeniohjelmamme räätälöivät treenisi aiempien treenikertojen perusteella ja ravintosuosituksissa käytämme tietoja aiemmista aterioistasi ja treeneistäsi.

FitPeak on kansainvälistyvä yritys, joilla on asiakkaita ympäri maailmaa. Tämän takia osa tiedoistasi saattaa siirtyä asuinmaasi ulkopuolelle. Tietojasi säilytetään FitPeak-palvelimilla, jotka sijaitsevat EU/ETA -alueella. Sähköpostisi tai käyttäjätunnuksesi saatetaan siirtää EU/ETA -alueen ulkopuolelle virheiden raportointia tai ilmoitusten välittämistä varten. Näissäkään tapauksissa muilla toimijoilla ei ole pääsyä tietoihisi.

Tietojen siirto tehdään aina vain, kun se on välttämätöntä palvelujen tarjoamiseksi. Tietojasi ei paljasteta tai anneta kolmansille osapuolille, se on edelleen FitPeak hallinnassa ja sinulla säilyy omistusoikeus tietoihisi. 

KUINKA KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI

Kun luot käyttäjätunnuksen FitPeak-palveluihin, tarvitsemme sinulta joitakin henkilötietoja (esim. nimi, sähköpostiosoite, sukupuoli ja ikä). Tarvitsemme näitä tietoja, jotta voimme antaa sinulle mahdollisimman henkilökohtaisia suosituksia. Esimerkiksi ikäsi perusteella voimme tarkemmin arvioida kuluttamiesi kalorien määrää. Luotamme siihen, että kaikki antamasi tiedot ovat oikeita.

Voimme myös kerätä sinusta tietoja kun ostat tuotteita verkkokaupastamme, käytät FitPeakin palveluita tai olet yhteydessä asiakastukeemme. Jos ainoastaan tilaat FitPeakin uutiskirjeen, keräämme vain sähköpostiosoitteesi. Käsittelemme henkilötietojasi vain tilanteissa, jotka on kerrottu tässä tietosuojakäytännössä. Tietojen käytöstä eri palveluissa saat lisätietoa klikkaamalla palvelukohtaisia linkkejä. Voit myös olla yhteydessä asiakastukeemme, jos haluat lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi eri yhteyksissä.

Kun käytät FitPeakIn tuotteita tai palveluita, FitPeak kerää sinusta tietoja ja voi yhdistää näitä tietoja muihin henkilötietoihin, joita FitPeak on aiemmin kerännyt sinusta samaan tarkoitukseen. Emme yhdistele eri tarkoituksiin kerättyjä henkilötietoja. Tämän lisäksi voimme käyttää henkilötietojasi FitPeakin palveluiden turvallisen toiminnan varmistamiseen. Käytämme henkilötietoja käyttäjien tunnistamiseen ja huijausten ja muiden väärinkäytösten selvittämiseen. Voimme käyttää tietojasi myös osana sovelluksiemme jatkokehitystä  lisäämme palveluihimme jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja parannamme olemassa olevaa toiminnallisuutta. Tätä tarkoitusta varten tietojasi käsitellään aina täysin anonyymissa muodossa eikä niitä voi enää yhdistää takaisin sinuun.

Jos käytät maksullisia palveluitamme, voimme luvallasi säilyttää maksukorttitietosi tulevien maksujen nopeuttamiseksi. Tämä tieto säilytetään salattuna kolmannen osapuolen palvelimilla. Valikoimme kumppanimme tarkoin ja varmistamme, että kaikki kumppanimme täyttävät alan turvallisuus- ja luotettavuusvaatimukset. Maksunvälityspalveluiden tapauksessa noudatamme aina asianmukaista lainsäädäntöä ja kunkin maksunvälittäjän omia käyttöehtoja.

Halutessasi voit myös itse jakaa FitPeakin palveluun syöttämiäsi tietoja kolmannen osapuolen järjestelmiin ja palveluihin, kuten Facebook, Strava tai vastaavat. Jos välität tietoja FitPeakin järjestelmien ulkopuolelle, FitPeak ei ole enää vastuussa näistä tiedoista tai niiden oikeellisuudesta. Näitä tietoja koskevat kunkin palveluntarjoajat omat tietosuojakäytännöt.

TURVALLISUUS

Henkilötietojen välittämiseen liittyy aina riskejä riippumatta siitä, mitä yhteyskanavaa pitkin tiedot välitetään. Mikään järjestelmä tai teknologia ei ole täysin luotettava tai täysin suojassa tietomurroilta. FitPeak kuitenkin noudattaa kaikkia asianmukaisia käytäntöjä, jotta voisimme estää henkilötietojen luvattoman käytön. Henkilötiedot salataan ja niitä säilytetään pilvipalvelussa. Kaikki verkkoyhteyksiä hyödyntävät palvelumme käyttävät asianmukaisia menetelmiä yhteyksien suojaamiseksi. Ostotapahtumien yhteydessä kaikki maksutietosi ja niihin liittyvät henkilötiedot suojataan kolmansilta osapuolilta hyödyntäen SSL-salausta.

Pääosa palveluistamme tarvitsee toimiakseen käyttäjältä kerättyjä tietoja. Näiden tietojen luonne on sellainen, että meidän pitää pyytää sinulta lupa niiden keräämiseen ja käsittelyyn. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtomme hyväksyt samalla näiden tietojen keräämisen ja käytön.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA NIIDEN SIIRTO EU/ETA -ALUEEN ULKOPUOLELLE

FitPeakin palvelut ja tuotteet käyttävät resursseja ja palvelimia, jotka sijaitsevat useissa eri maissa (esim. Suomi ja USA). Täten tietojasi saatetaan siirtää pois siitä maasta, jossa sovellusta käytät. Tietojasi voidaan myös käsitellä ETA-maiden ulkopuolella maissa, joissa tietosuojakäytäntö ei vastaa Euroopan Komission vaatimuksia (kuten USA:ssa).

Kun rekisteröidyt palveluun (esim. FitPeak-sovellus), joka saattaa vaatia tietojasi käsittelyä toisessa maassa, pyydämme sinulta luvan tietojen siirtoon. Pääosaa tiedoista säilytetään palvelimilla, jotka sijaitsevat Irlannissa, Suomessa tai Alankomaissa. Tuki- ja seurantapalvelujen toteuttamista varten joitakin tietoja kuten sähköpostiosoitteita tai käyttäjätunnuksia saatetaan kuitenkin siirtää palvelimille, jotka sijaitsevat ETA-maiden ulkopuolella.

Kun tietojasi siirretään, noudatamme aina asianmukaista lainsäädäntöä yksityisyytesi suojaamiseksi. Kun tietoja siirretään EU/ETA -alueen ulkopuolelle, noudatamme aina Euroopan Komission asettamiin standardeihin perustuvia sopimusehtoja.

Henkilötietoja siirretään vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeellista palvelujen tarjoamiseksi. Tietoja ei välitetä tai anneta kolmansille osapuolille; ne ovat aina FitPeak hallinnassa ja sinulla säilyy omistusoikeus niihin. Löydät lisää tietoa tietojen siirrosta ja niihin liittyvistä tietoturvamekanismeista FAQ:stamme. Voit myös pyytää meiltä lisätietoja tällä sivulla kerrottuja yhteyskanavia pitkin.

Yllä kuvattujen periaatteiden mukaisesti tietojasi saatetaan siirtää tai niihin saattaa olla käyttöoikeus FitPeakin alihankkijoilla (esim. asiakastukipalvelun tarjoaja), jotka hoitavat FitPeakin verkkosivustoon, tuotteisiin ja palveluihin liittyviä tehtäviä. Alihankkijoillamme ei ole oikeutta käyttää tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen ja tietojen käsittely tapahtuu aina salassapitosopimuksen alaisuudessa.

FitPeak ei koskaan paljasta henkilötietojasi ilman lupaasi, jollei se ole välttämätöntä tilauksen käsittelemiseksi tai pyytämäsi palvelun tarjoamiseksi. Tietojasi voidaan kuitenkaan paljastaa, jos laki niin vaatii tai oikeusmääräyksen tai muun viranomaismääräyksen perusteella. 

Tilastotietojen tuottamiseksi Fister voi välittää anonymisoitua tilastotietoa asiakkaista, myyntiluvuista, tietoliikenteestä, käyttäjien treenihistoriasta ja muista verkkosivuston statistiikoista luotettaville kolmansille osapuolille. Nämä tiedot eivät sisällä mitään henkilötunnisteita.

TIETOJEN SÄILYTYS JA OIKEELLISUUS

Haluamme pitää tietokantamme ajan tasalla ja poistamme säännöllisesti vanhentunutta ja tarpeetonta tietoa. Säilytämme tietoja vain niin kauan kuin niitä tarvitaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen tai kuin laki vaatii. Löydät tarkempaa tieto tietojen säilytysajoista palvelukohtaisista osioista. Voit myös kysyä meiltä lisätietoja alla olevien yhteystapojen kautta.

Osassa FitPeakin palveluista voit itse muokata henkilötietojasi. Suosittelemme että tarkistat aika ajoin tietojesi oikeellisuuden ja teet niihin tarvittavat korjaukset. Olet itse vastuussa antamiesi tietojen oikeellisuudesta.

OIKEUTESI

Sinulla on aina oikeus päästä käsiksi omiin henkilötietoihisi. Jossain palveluissa et voi suoraan päästä käsiksi omiin tietoihisi. Näissä tilanteissa asiakastukemme voi toimittaa kopion palveluun tallennetuista henkilötiedoista. Sinulla on oikeus tietää, mitä tietoja sinusta on kerätty, mihin näitä tietoja käytetään ja mille osapuolille tietoja on välitetty. Henkilötietopyyntöjen käsittelemiseksi voimme kysyä sinulta lisätietoja, jotta voimme varmistua henkilöllisyydestäsi.

FitPeakillä on oikeus käyttää henkilötietojasi asianmukaisiin tarkoituksiin. Käytämme tätä oikeutta myös tutkimus- ja kehitystyössämme, sillä haluamme jatkuvasti parantaa palveluitamme. Voit kieltää henkilötietojesi käytön näihin tarkoituksiin. Tämä oikeus ei kuitenkaan ole ehdoton. Tutkimukseen ja tuotekehitykseen käytetty data on aina anonymisoitu eikä sitä voida yhdistää sinuun. Tämän anonyymin käyttäjädatan käyttö on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme tarjota käyttäjillemme parempia ominaisuuksia ja tarkempia malleja.

Voit aina kieltää suoramarkkinoinnin. Jos et enää halua FitPeakiltä markkinointisähköposteja, seuraa sähköpostiviestien lopusta löytyviä ohjeita. Jos olet jo luonut FitPeak-tunnuksen, voit tehdä tämän suoraan profiilisi hallinnasta. FitPeak ei koskaan jaa keräämiään sähköpostilistoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Suoraan FitPeak-palveluiden tarjoamiseen liittyvistä sähköposteista (esim. tilausvahvistukset) ei ole mahdollista kieltäytyä, sillä ne ovat välttämättömiä palveluiden käytön kannalta. Myös muutoksista tietosuojakäytäntöön ja käyttöehtoihin tiedotetaan aina kaikille asiakkaille markkinointikiellosta huolimatta.

Sinulla on oikeus korjata tai poistaa mitä tahansa omia tietojasi. Voit tehdä sen joko itse FitPeakin tarjoamien palveluiden kautta tai lähettämällä pyynnön asiakastukeemme. Jos haluat, että tietosi poistetaan, poistamme käyttäjätilisi ja kaiken sinuun liittyvän tiedon palvelimiltamme. Tämä sisältää kaikki tiedot, joita FitPeakin tarjoamat palvelut ovat sinusta keränneet. Poistetut tiedot eivät ole palautettavissa. Jos tietosi on poistettu, voit jatkaa palvelun käyttämistä vain luomalla uuden FitPeak-tunnuksen. Lainsäädäntö määrää, että tiettyjä tietoja (esim. tekemäsi tilaukset) on säilytettävä tietty määräaika ennen kuin ne voidaan poistaa.

Sinulla on lainmukainen oikeus kieltäytyä profiloinnista ja automaattisesta päätöksenteosta. Voit myös pyytää, että tietojesi käsittelyä rajoitetaan. Voit tehdä tämän myös silloin, kun olet kieltänyt tietojesi käytön ja kiellon laillisuutta selvitetään vielä.

Jotkut palvelumme vaativat suostumustasi. Pyydämme suostumustasi vain, kun se on välttämätöntä palvelun tarjoamiseksi. Voit peruuttaa suostumuksesi koska vain. Voit tehdä peruutuksen palvelun sisällä. Huomaa, että jos peruutat suostumuksesi et voi jatkaa tiettyjen palveluiden käyttöä.

Oikeus tietojen siirtoon koskee vain tietoja, jotka olet itse syöttänyt FitPeakin järjestelmiin. Se ei koske tietoja, jotka FitPeakin algoritmit ovat generoineet antamiesi tietojen pohjalta.

Voit myös pyytää tietojesi siirtoa kolmannen osapuolen palveluun. FitPeak ei ole vastuussa kolmannen osapuolen valmiudesta käsitellä käyttämäämme datan siirtomuotoa.

Jos epäilet henkilötietojen väärinkäyttöä, voit lähettää valituksen tietosuojavaltuutetulle tai muulle vastaavalle viranomaiselle.

EVÄSTEET JA KOLMANNET OSAPUOLET

FitPeak käyttää verkko- ja mobiilialustoille tyypillisiä seurantatekniikoita ja kohdennettua mainontaa. Kun vierailet FitPeak.fi -sivustolla, sinulta kysytään lupa evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käyttöön. Jos annat näihin luvan, näillä menetelmillä kerätään tietoa laitteestasi ja verkkoyhteydestäsi, seurataan palveluidemme käyttöä ja mahdollisesti tarjotaan kohdennettua mainontaa markkinointikumppaniemme kautta. Kerättyä tietoa voidaan myös käyttää palvelujemme parantamiseen.

FitPeak käyttää Googlen, Facebookin, WordPressin, Microsoftin ja vastaavien yritysten tarjoamia palveluita. Mitään henkilötietojasi ei kuitenkaan jaeta näille yrityksille ilman suostumustasi. Löydät lisätietoja eri yritysten tietosuojakäytännöistä yritysten sivuilta, esim. Googlen tietosuoja ja käyttöehdot ja Facebookin Data Policy.

Jotkin Internet-selaimet tukevat ”Do Not Track” -ominaisuutta. Kun tämä ominaisuus on käytössä, selain lähettää automaattisesti verkkosivustoille tiedon siitä, ettei hän halua tulla seuratuksi. FitPeakin palvelut eivät välttämättä noudata ”Do Not Track” -pyyntöjä, mutta voit aina itse kieltää seurantaevästeiden käytön kun vierailet sivustollamme.

ASIAKASTIETOJEN KÄYTTÖ MARKKINOINNISSA

Kun tilaat uutiskirjeemme tai rekisteröidyt FitPeakin palveluihin, pyydämme sinulta suostumusta markkinointiviestien vastaanottamiseen. Jos annat luvan tähän, saat FitPeakiltä mm. uutiskirjeitä, tietoa uusista tuotteista ja palveluista, kohdistettua mainontaa sosiaalisessa mediassa, markkinointiin liittyviä kohdennettuja NPS (Net Promoter Score)-kyselyitä ja muuta materiaalia. Osa materiaalista voidaan kohdentaa tietylle yleisölle esim. käytetyn laitteen tai asetettujen tavoitteiden pohjalta. Osa materiaalista on rajoitettu vain tiettyihin maihin.

Voit koska vain peruuttaa antamasi markkinointiluvan. Jos perut luvan, poistamme yhteystietosi kaikista FitPeakin markkinointilistoilta. Luvan peruminen ei vaikuta FitPeakin palveluiden käyttöön.

FitPeak ei koskaan myy tai anna käyttäjädataa kolmansille osapuolille markkinointitarkoitukseen.

 

SIJAINTI- JA TERVEYSTIEDOT

FitPeak käyttää luvallasi sijaintitietoja ulkoaktiivisuuksiesi seurantaan, myös silloin kun sovellus on taustalla. Näin kerätyt sijaintitiedot säilytetään vain laitteellasi eikä niitä koskaan jaeta kolmansien osapuolien kanssa.

Voit myös yhdistää FitPeakin Google Fitiin tai Apple Healthiin. Näistä kerättyä dataa säilytetään vain laitteellasi eikä sitä koskaan jaeta kolmansien osapuolien kanssa. Google Fit API:en kautta saatu data noudattaa Google Fitin kehittäjien ja käyttäjien datasopimusta, mukaan lukien rajoitetun datan vaatimuksia.

VIRHERAPORTIT

Jotta pystyisimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua virhetilanteista, keräämme käyttäjiltämme virheraportteja. Nämä välitetään ajoittain laitteeltasi FitPeakin palvelimelle ja säilytetään siellä korkeintaan kaksi vuotta.

Virheraportteja käytetään vain ongelmatilanteiden selvittämiseen ja tilastointiin. Ainoa virheraporttiin liittyvä henkilötieto on laitetunniste, jolla voimme yhdistää raportin oikeaan laitteeseen.

ALLE 13-VUOTIAAT KÄYTTÄJÄT

Alle 13-vuotiailla käyttäjillä tulee olla huoltajan lupa tehdä ostoja tai muita laillisesti sitovia sopimuksia FitPeakin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa. Alle 13-vuotias käyttäjä tarvitsee huoltajan luvan esimerkiksi FitPeak-tunnuksen luomiseen.

MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Tämä tietosuojakäytäntö on viimeksi päivitetty 03.02.2022. Saatamme ajoittain tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön ja kerromme tästä aina asiakkaillemme joka sähköpostitse tai muiden palveluidemme kautta. Jos sinulle on kysymyksiä tai haluat antaa palautetta FitPeak palveluista, tietosuojakäytännöistä tai tuotteista, voit olla yhteydessä asiakastukeemme.

Yhteystiedot:

Rekisterinpitäjä: Fitzter Oy, Rajakuja 3 A, 01230 Vantaa, SUOMI

Tietosuojavastaava: Kaisa Mäkelä

FITPEAK JA FITPEAK-SOVELLUS

Ennen kuin voit aloittaa käyttämään FitPeak-sovellusta sinun on rekisteröitävä FitPeak-käyttäjätunnus. Rekisteröinnin yhteydessä pyydämme sinua hyväksymään käyttöehtomme ja suostumaan tiettyihin välttämättömiin tiedonkäsittelykäytäntöihin. Tämä tietojen käsittely on välttämätöntä, sillä ilman sitä emme voi tarjota sinulle palveluamme. Useiden maiden lainsäädäntö myös vaatii, että pyydämme sinulta suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn. Jos et anna näitä välttämättömiä suostumuksia, emme valitettavasti voi tarjota sinulle palveluamme. Suostumukset eivät ole yleisluontoisia. Kun annat oikeuden käsitellä tietojasi tiettyä tarkoitusta varten, FitPeak voi käyttää tietojasi vain tähän nimenomaiseen käyttötarkoitukseen.

Ennen kuin rekisteröidyt FitPeak-palveluun, sinun tulee lukea käyttöehtomme ja tämä tietosuojakäytäntö. Sinua pyydetään hyväksymään käyttöehtomme ja jos hyväksyt ne, muodostuu sopimus sinun ja FitPeakin välillä. Pyydämme sinua myös varmistamaan, että olet lukenut tämän tietosuojakäytännön.

Haluamme myös kertoa sinulle uusista tarjouksista ja päivityksistä, joten pyydämme suostumustasi markkinointiviesteihin. Oletuksena on aina, ettet hyväksy markkinointiviestejä. Voit koska tahansa muuttaa tätä profiilisi asetuksista.

Pyydämme sinulta luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Nämä tiedot annat sovelluksen käyttöönoton yhteydessä: esim. sähköposti, nimi ikä, pituus, sukupuoli, treenitausta ja asuinmaa. Sinun ei tarvitse antaa oikeaa nimeäsi, vaan voit käyttää nimimerkkiä. Tämä nimimerkki näkyy muille käyttäjille jos jaat tietoja sovelluksesta tai käytät yhteisöpalveluitamme. Käytämme asuinmaatasi pääasiassa oikean kieliversion ja tietokantojen tarjoamiseen. Asuinmaasi määrää myös, mihin tukipyyntösi ohjautuvat. Näin voimme tarjota sinulle tukea omalla kielelläsi. Sähköpostiosoitetta käytetään FitPeak-tunnuksesi yksilöimiseen ja voimme käyttää sitä tukipyyntöjen yhdistämiseen FitPeak-tiliisi. Lähetämme myös kaikki tärkeät tiedotteet antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit koska vain vaihtaa sähköpostiosoitetta.

Tarvitsemme suostumuksesi tiettyjen arkaluontoisten henkilötietojen käsittelyyn. FitPeakin tapauksessa syötät sovellukseen tietoja ravinnostasi ja treeneistäsi. FitPeak-palvelu perustuu näihin tietoihin ja ilman näitä tietoja sovellus ei toimi.

Pyydämme sinulta myös suostumusta tietojesi siirtoon asuinmaasi ulkopuolelle. FitPeak hyödyntää kolmansien osapuolien palvelimia FitPeak-palveluiden tuottamiseen ja nämä palvelimet saattavat sijaita EU:ssa tai sen ulkopuolella. Itse käyttäjädata sijaitsee EU:n alueella olevilla palvelimilla mutta osa seurantatiedoista ja ilmoituksiin liittyvistä tiedoista voivat sijaita EU:n ulkopuolisilla palvelimilla. Näiden tietojen yhteydessä saattaa olla myös sähköpostiosoitteesi tai käyttäjätunnuksesi.

Jos olet alle 13-vuotias, pyydämme huoltajaltasi suostumuksen tietojesi käsittelyyn.

Rekisteröinnin jälkeen saan sähköpostin, jossa sinua pyydetään varmistamaan sähköpostiosoitteesi ja että loit tunnuksen tarkoituksella. FitPeak-tunnus on varmistettava 30 päivän kuluessa. Jos tunnusta ei varmisteta, tunnus lukitaan ja sitä ei voi käyttää. 210 päivän jälkeen lukittu tunnus poistetaan. Tämän 210 päivän aikana voit varmistaa sähköpostisi koska tahansa tai pyyttää uutta varmistussähköpostia.

Kun luot uuden tunnuksen, yksityisasetuksesi ovat oletuksena kaikki päällä eivätkä tietosi näy muille käyttäjille. Voit muuttaa näitä asetuksia koska haluat. Voit valita näkyvätkö Fister-palveluun tallentamasi profiili, treenitiedot ja ravintotiedot muille käyttäjille (esim. personal trainerillesi). Jos haluat, voit myös jakaa tietojasi kolmannen osapuolen palveluihin kuten Facebookin tai Stravaan. FitPeak ei ole vastuussa tiedoista sen jälkeen kun ne on jaettu kolmannen osapuolen palvelimille emmekä voi enää hallinnoida niitä. Olet itse vastuussa tiedoista, joita jaat muihin palveluihin ja sinun tulee tutustua huolellisesti kaikkiin kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöihin.

FitPeak kehittää jatkuvasti palveluitaan. Voimme käyttää FitPeak-palveluun syöttämiäsi tietoja asianmukaisiin kehitys- ja tuotekehitystarkoituksiin. Tähän tarkoitukseen käytämme vain anonymisoitua dataa, josta yksittäisiä käyttäjiä ei voida tunnistaa. Jos olet antanut suostumuksen markkinointiviesteihin rekisteröinnin yhteydessä tai myöhemmin, tätä dataa voidaan käyttää myös markkinointiviestien kohdentamiseen. Markkinointiviestit kohdistetaan yleensä käyttäjien iän, sijainnin, kiinnostuskohteiden tai käytettyjen FitPeak-palvelujen mukaan.

Tietoja säilytetään FitPeak-palvelimella kunnes päätät poistaa tunnuksesi. Jos perut jonkin välttämättömistä suostumuksista tai et varmista sähköpostiosoitettasi, tunnuksesi lukitaan 180 päiväksi. Sen jälkeen se lisätään poistolistalle ja tunnuksesi poistetaan 30 päivän kuluttua. Jos teemme muutoksia näihin säilytysaikoihin, kerromme niistä sinulle.

FitPeak-mobiilisovellus

Jotta voit käyttää FitPeak-sovellusta, sinun on ensin luotava FitPeak-tunnus. Sen jälkeen voit käyttää tunnustasi sovellukseen kirjautumiseen. Osaa sovellukseen syöttämistäsi tiedoista säilytetään FitPeakin palvelimella ja osaa laitteellasi. Kaikkea tietoa käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Jotkut laitteesi asetukset voivat myös vaikuttaa yksityisyyteesi. Esim. jotta saisit ilmoituksia, niiden täytyy olla päällä laitteellasi. Tutustu oman laitteesi asetuksiin ja valitse itsellesi parhaiten sopivat asetukset.

FitPeak käyttää kolmannen osapuolen työkaluja kerätäkseen meille tarpeellista käyttödataa. Käytämme tätä tietoa palvelujemme ja tuotteidemme parantamiseen, paremman asiakaskokemuksen tarjoamiseen ja ongelmatilanteiden nopeampaan korjaamiseen. Mikään näin kerätystä tiedosta ei sisällä henkilötunnisteita.

ASIAKASTUKI

FitPeakin asiakastuki auttaa sinua kaikissa ongelmissa, joita sinulla on tuotteidemme ja palvelujemme kanssa. Tätä varten ylläpidämme kahta asiakasrekisteriä: palautelomakerekisteri ja tilausrekisteri. FitPeak.fi -sivusto tallentaa tietoja kumpaankin rekisteriin. Rekisteriin lisätään käyttäjän lomakkeilla antamat tiedot ja tiedot tallennetaan kolmannen osapuolen järjestelmään. Kolmas osapuoli on tässä vain palveluntarjoajana: vain FitPeak käyttää asiakaspalvelujärjestelmää ja sinne syötettyjä tietoja. FitPeakin järjestelmiin tallennetut tiedot säilytetään palvelimella Suomessa tai FitPeakin käyttämien palveluntarjoajien palvelimilla EU:ssa tai sen ulkopuolella.

Palautelomake: tälle lomakkeelle syötetyt tiedot siirretään kolmannen osapuolen asiakastukijärjestelmään. Kaikilla FitPeakin asiakaspalvelijoilla on pääsy tähän järjestelmään. Järjestelmään tallennetut tiedot säilytetään palveluntarjoajan palvelimilla EU:n alueella. Palautelomakkeella sinua pyydetään antamaan yhteystietosi (kuten sähköpostiosoite), jotta voimme vastata palautteesi. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja palveluntarjoajalla ei ole pääsyä tietoihin. Tietoja säilytetään 10 vuotta jollei paikallinen lainsäädäntö vaadi pidempää säilytysaikaa tai jollet itse pyydä tietojen poistamista.

Tilauslomake: keräämme tällä lomakkeella tietoja, joita tarvitaan maksun välittämiseen, tilauksen seurantaan ja tilauksen toimittamiseen käyttäjälle. Tilauslomakkeella annetut tiedot tallennetaan tilausrekisteriin. Näitä tietoja säilytetään 10 vuotta jollei paikallinen lainsäädäntö vaadi pidempää tallennusaikaa.

Yhteydenotot asiakastukeen

Voit olla yhteydessä asiakastukeemme FitPeak-sovelluksen tai palautelomakkeemme kautta tai sähköpostitse info@fitpeakapp.com

Voit myös ottaa yhteyttä asiakastukeemme Facebookin kautta ja joissain tilanteissa chat-palvelun kautta. Kaikki yhteydenotot kirjataan asiakastukijärjestelmäämme.

Voit pyytää asiakastueltamme tarkempia tietoja asiakasrekistereistä palautelomakkeen kautta.

Jos olet antanut sähköpostisi, kun olet ollut yhteydessä asiakastukeemme, saatamme lähettää sinulle NPS (Net Promoter Score)-kyselyn. Me lähetämme näitä kyselyitä kerätäksemme palautetta käyttäjiltämme. Käytämme tätä palautetta palvelujemme arvioimiseen ja kehittämiseen.

FITPEAK.FI

FitPeak.fi on julkinen verkkosivusto, joka tarjoaa tietoa FitPeakistä ja FitPeakin tuotteista, palveluista ja yhteystyökumppaneista. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai antaa mitään tietoja käyttääksesi sivustoa. FitPeak käyttää kuitenkin evästeitä sivuston vierailijatietojen keräämiseen.

Voit tilata FitPeakin uutiskirjeen FitPeak.fi sivustolla. Tätä varten sinun on annettava sähköpostiosoitteesi. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska haluat uutiskirjeestä löytyvillä ohjeilla. FitPeak.fi sivuston kautta voit myös ostaa FitPeakin tuotteita ja palveluita. 

 

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisenä FitPeakin eduista ja uutuuksista.

*Antamalla sähköpostiosoitteeni hyväksyn ja vastaanotan FitPeak.fi uutiskirjeen

Copyright © 2020 – Fitzter Oy | All rights reserved