Hyvinvointia pakettiin.
Hyödynnä -50% etu!

Tuikkukippoja pakettiin tänäkin vuonna? Vai lahja, joka ei mene kummin kaimoille kiertoon ja lisää samalla niin hyvonvointia kuin töissä jaksamistakin?

FitPeak hyvinvointisovellus sisältää yrityksille henkilökohtaisesti rakennetut ravinto- ja treenivalmennukset koko vuodeksi, kattavan työkalun henkilöstön hyvinvoinnin seurantaan sekä yrityksen tarpeiden mukaan räätälöidyt tavoitteet ja kilpailut. Ota yhteyttä ja hyödynnä 50% etu normaaleista yrityshinnoistamme.

1.

Paranna yrityksesi suorituskykyä ja vähennä työterveyskuluja.

2.

Motivoi liikkumaan yksilöllisillä tai yhteisöllisillä tavoitteilla ja kilpailuilla.

3.

Seuraa työntekijöidesi terveyspulssia kattavalla työkalulla.

4.

Sopii kaikille kuntotasosta ja tavoitteesta riippumatta.

Sopii kaikille

Kuntotasosta ja tavoitteesta riippumatta.

Helppo käyttää

Motivoi säännölliseen treenaamiseen ilman jojoilua.

Yksilöityä ohjausta

Omaan tarpeeseen räätälöityvä sovellus varmistaa, että motivaatio pysyy korkealla

Laaja valikoima

Yli 300 valmennusta ja lähes 200 reseptiä.

Kaikki ominaisuudet yhdessä sovelluksessa

Treenit

FitPeak rakentaa yksilöllisesti suunnitellun treenivalmennuksen kaikkiin tavotteisiin paikasta ja ajasta riippumatta. Kaikki valmennukset on suunnitellut pitkäaikainen personal trainer. Treenien haastavuus kasvaa jokaisella kerralla oman kehityksesi mukaan, joten saat tuloksia ja treeni ei junnaa paikallaan.

Treenaa ammatitasoisilla valmennusohjelmilla, jotka ovat suunniteltu erikseen kullekin eri fitness- ja kehonrakennuskisojen tavoitteiden mukaisesti. Sinulle täysin räätälöity valmennus vie sinut lähemmäs kisalavoja.

Kaikki treenit voi tehdä video-ohjauksella, jotta varmistat aina turvallisen ja oikeaoppisen tekemisen. Sormi ei mene suuhun myöskään painojen valinnassa, sillä, FitPeak ohjaa oikeiden painojen löytämisessä.

Valitse treenisi liikkeet 700 liikkeen valikoimasta tai luo lisäksi omia liikkeitä. Saat suunnittelusi tueksi kattavan määrän säätömahdollisuuksia. Voit muokata mm. sarja-, toisto- ja painomääriä, liikepalautuksia, sarjapalautuksia ja tehostaa treeniä useilla eri erikoistekniikoilla. Voit myös antaa sovelluksen huolehtia nousujohteisuudesta luomissasi treeneissä.

Seuraa painoasi tai muiden mittojesi kehitystä reaaliaikaisesti.

Käytössäsi on sovelluksen kattavat raportointityökalut. Raportit pitävät sinut ajan tasalla sekä ruokailujesi että treeniesi suhteen. Pääset seuraamaan kehitystäsi viikko-, kuukausi- ja vuositasolla.

Ansaitset pisteitä käyttämällä sovellusta. Pisteillä avaat uusia tasoja ja saat palkintona käyttöösi uusia treeniohjelmia.

Jaa edistymisesi tai yhteenvetoja tekemistäsi treeneistä sosiaalisessa mediassa.

Ravinto

Käytössäsi on laaja valmiiden reseptien valikoima, joista jokainen muokkaantuu yksilöllisesti juuri sinulle tukemaan tavoitettasi. Voit muuttaa reseptien annoskokoa ja tehdä ruokaa kerralla useammalla päivälle tai isommalle porukalle. Pääset  helposti muokkaamaan tai korvaamaan reseptien raaka-aineita jääkaappisi sisällön mukaisesti.

Kirjaa ateriat tai omat lempireseptisi sovellukseen, näet yhdellä vilkaisulla reseptisi kalori- ja makrojakauman. Me kerromme sinulle tavoitettasi tukevan annoskoon ja onnistut varmasti.

Syö sinulle maistuvaa ruokaa! FitPeak muuttaa tekoälyn avulla omat reseptisi ja ateriasi raaka-ainemäärät tavoitteitasi tukeviksi ja syöt jokaisen aterian täydellisillä kalori- ja makromäärillä. Tämän helpommaksi ei oikein syöminen voi tulla!

Tarvitsemasi kalorimäärä riippuu siitä, miten aktiivinen olet. FitPeak säätää aterioiden kalori- ja makromäärät jokaiselle aterialle yksilöllisesti juuri sinulle. Halutessasi voit muuttaa manuaalisesti kalori- ja makrotavoitteitasi.

Lisää valmiit reseptit ja muut tarvitsemasi tuotteet napin painalluksella kauppalistalle ja keittiössäsi on aina oikeat raaka-aineet. Jaa valmis kauppalista kätevästi sovelluksesta suoraan muille perheenjäsenille ja säästät aikaa

FitPeakin käyttäjät

FitPeakin käyttäjissä korostovat työssäkäyvät, terveellisempää arkea hakevat ihmiset. Käyttäjät kokevat FitPeakin auttavan heitä tavoitteidensa saavuttamisessa.

41%

28-37 vuotiaita

50%

Tekee kevyttä työtä

70%

Haluavat treenata 1-2 kertaa viikossa

60%

Tavoittelee terveellisempää elämäntapaa

Haluatko tietää lisää?

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, soittamalla numeroon 0500 3292 91 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@fitpeakapp.com

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisenä FitPeakin eduista ja uutuuksista.

*Antamalla sähköpostiosoitteeni hyväksyn ja vastaanotan FitPeak.fi uutiskirjeen

Copyright © 2020 – Fitzter Oy | All rights reserved