Aika treenata kotona!

Onko liikunta jäänyt vähemmälle ja mietit, että aloitat sitten, kun siihen on taas mahdollisuus? Kotona oleilu on tullut kaikille vähän liiankin tutuksi kuluneen vuoden aikana. Samalla, kun olemme rakentaneet uutta arkea kodin seinien sisäpuolella, niin päivittäinen liikkuminen on jäänyt monille aiempaa pienemmäksi. Kotonakin voi treenata oman tavoitteen ja tason mukaisesti ja mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Tuntuuko tutulta?

Onko liikkuminen vähentynyt ja olo tuntuu nuutuneelta? Poikkeusaika on tuonut jokaisen arkeen isoja muutoksia. Olemme pyrkineet rakentamaan arkea niin, että kodin ulkopuolelle mennään vain erikoistapauksissa. Päivittäin arkiliikunta, kuten työmatkat, lounaalla käyminen, ystävien tapaamiset ja harrastuksissa käynti on jäänyt vähemmälle päivittäisestä arjesta. Kun kroppa ei saa tarpeeksi liikettä olo on väkisinkin vetämätön.

 

Ei enää tekosyitä!

Kotona olemisen ei tarvitse tarkoittaa liikunnan vähentämistä. Kotona on mahdollista liikkua tilasta riippumatta. Kotitreeneillä on oiva tapa aloittaa treenaaminen säännöllisesti, vaikka liikuntataustaa ei paljon olisikaan tai liikunta on ollut enemmänkin jojoilua. Jos kuntotaso on jo korkealla tai olet vannoutunut salikävijä, niin kotona voi liikkua myös tavoitteellisesti.

FitPeakin kotitreeneillä viikkosuunnitelma rakentuu valmiiksi – yksilöllisesti sinun mukanasi. Valitset vain treenipäivät ja me ohjaamme sinua pitämään kiinni terveellisestä arjesta.

 

Aloita helposti

Kotitreeneissä pääsee hyvin käyntiin ilman välineitä, käyttämällä oman kehonpainoa vastuksena. Oman kehonpainolla saat nostettua yleiskuntoa, tiputettua painoa ja ylläpidettyä lihaskuntoa. Treeniin saa vastusta ja uutta tvistiä pienelläkin välinemäärällä ja vähällä rahalla. Jokaisessa marketissakin myydään kuminauhoja ja jumppapalloja, joilla saa kotitreenien valikoimaa kasvatettua entisestään.

Tavoitteellisempikin treenaaja voi saada haastetta kotitreeneistä, esimerkiksi HIIT -treeneissä voidaan pistää kokeneemmankin treenaajan kunto koetukselle ja hiki virtaamaan. Kuntosalitasoisia treenejä on mahdollista tehdä kotona muutamilla välinehankinnoilla. Kun kotoa löytyy muutama käsipaino ja kahvakuula, niin kokenutkin salilla kävijä saa lisättyä lihasmassaa, parannettua fysiikkaa ja nostettua voimatasoja.

FitPeakin valikoimasta löydät kattavan valikoiman ohjelmia tasosta ja tavoitteestasi riippumatta. Jokainen ohjelma kehittyy mukanasi ja varmistaa kehityksesi.

Aloita ilmainen kokeilu ja terveempi arki.

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle ja kuulet ensimmäisenä FitPeakin eduista ja uutuuksista.

*Antamalla sähköpostiosoitteeni hyväksyn ja vastaanotan FitPeak.fi uutiskirjeen

Copyright © 2020 – Fitzter Oy | All rights reserved